NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten
Cover

Troeven van Care Talents voor zorginstellingen

Heel wat ziekenhuizen, thuiszorgdiensten, privépraktijken enz. vertrouwden de voorbije jaren op Care Talents om de continuïteit in de zorgverstrekking te garanderen. De volgende troeven maken ons uniek:

1. Specialisatie in zorg

Care Talents werkt al jaren enkel binnen de zorgsector. Ook onze Care Consultants hebben allemaal een achtergrond in de zorg. Daardoor spreken we uw taal en kunnen we gericht op uw vragen inspelen. 

2. HR-oplossing op maat van uw zorginstelling

Op basis van uw noden bieden we u een totaaloplossing voor uw hr op korte of lange termijn:

3. Sterk in project staffing 

Onze meer dan 80 verpleegkundigen van het project staffing team staan voor kwaliteit in de zorg. Omdat zij doelbewust voor deze job kiezen, zijn zij erg gedreven en maken zij elke dag opnieuw het verschil in uw organisatie. Wist u trouwens dat Care Talents dit innovatieve concept in de zorg als eerste lanceerde in België.

4. Ervaren in interim en werving & selectie

Ervaart u als zorginstelling ad-hoctekorten of bent u dringend op zoek naar nieuwe vaste medewerkers? Care Talents gaat voor u op zoek naar de juiste mensen. Neem rechtstreeks contact op met Yentl Vandenbroucke voor de regio's Vlaams-Brabant en Brussel

Yentl Vandenbroucke, Business Development Manager
0491 562 923

Neem rechtstreeks contact op met Ingeborg Lornoy voor de regio's Oost- en West-Vlaanderen

Ingeborg Lornoy, Business Development Manager
0493 510 713

Zoekt u een zorgmedewerker?

Op zoek naar verpleegkundige, zorgkundige, paramedisch profiel,... om de continuïteit van uw zorginstelling te garanderen.

Plaats een aanvraag voor uw care vacature
Waarom werken via Care Talents?

Care Talents biedt je als verpleegkundige, zorgkundige of paramedisch profiel tal van troeven. Ontdek ons aanbod vacatures en gedreven team.

Ontdek wat Care Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij Care Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij Care Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met Care Talents en bekijk de interne vacatures