NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten
Cover

Care Talents SEA Team - Woon en werk 1 jaar aan de kust.

We gaan met Care Talents opnieuw op zoek naar een team topverpleegkundigen voor ons uniek project: het Care Talents Sea Team!

Ben jij een verpleegkundige die helemaal weg is van ons projectstaffing concept?
Zou je graag 1 jaar maanden aan de zee werken en wonen?

Dan is de job als projectstaffing verpleegkundige in ons compleet nieuwe Sea Team beslist iets voor jou!

Het Sea Team bestaan uit enthousiaste verpleegkundigen die gedurende de periode van 1 april 2019 tot en met 31 maart 2020 een project aan de kust- en polderstreek volbrengen.
Care Talents zorgt voor het project en voor de huisvesting!

Op deze manier zal je een unieke en leerrijke ervaring opdoen.
Je wordt ingezet op de verschillende domeinen in de wereld van verpleegkundigen.
Jouw passie is verplegen en voor jou maakt het helemaal niet uit of je nu in een ziekenhuis, thuiszorgorganisatie of woonzorgcentrum werkt.

Sea jij het al helemaal zitten? :)
Wij ook! Laat deze once-in-a-liftetime kans niet schieten.

Lees hieronder hoe onze collega Wendy het SEA team ervaart

Wendy werkt al 3,5 jaar voor Care Talents.
Het zal de 3e keer zijn dat ze meestapt in het SEA team!

Waarom? Omdat ze houdt van het avontuurlijke, de uitdaging. Een jaar wonen en werken aan de Belgische kust zorgt er niet alleen voor dat je je eigen kennis en ervaring met nieuwe technieken opnieuw kan uitbreiden; je creëert ook een nauwe band met je andere collega’s van het Care Talents SEA Team. Na het werk samen iets drinken op terras, wekelijks samen iets gaan eten, … echt leuk om die ervaring met je collega’s te kunnen delen en zo nauw samen te werken!

Verpleegtechnisch is het absoluut ook een echte aanrader (van het herprikken van pijnpompen, tot aanhangen TPN, afkoppelen chemo, …), heel fijn om zelf zoveel bij te kunnen leren op 1 jaar tijd!

Wat haar leukste ervaringen zijn tot nu toe? “Over het algemeen de dankbaarheid van de patïenten. Sommigen bakken appelflappen, oliebollen of halen speciaal taart als wij langsgaan. Het toffe is dat je in de zomer ook vaak met toeristen in aanraking komt. Die vertellen dan al graag eens over hun vakantie en dat zorgt voor een heel aangename werksfeer!”

Kortom, als je houdt van afwisseling, je veel wil bijleren en een onvergetelijk jaar wil beleven aan de Belgische kust, dan ben jij wellicht onze volgende Care Talents SEA TEAM-collega!