NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

51 nieuwe MINI's zetten verpleegkundigen van Care Talents in de schijnwerper

HR dienstenleverancier House of Talents focust op het leveren van M/V met talent voor knelpuntberoepen. Om de kwalitatieve dienstverlening van onze verpleegkundigen van ons dochterbedrijf Care Talents nog beter in de picture te kunnen zetten, kiezen we  steevast voor MINI 3-deurs Hatches als vervoersmiddel. Omwille van de grote groei van ons HR-bedrijf, leverde MINI concessiehouder Dejonckheere in Roeselare deze week 31 bijkomende nieuwe MINI’s in de kleuren van Care Talents, zodat het totaal voor dit jaar op 51 komt.

Care Talents kiest steevast voor de MINI One D 3-deurs in Pepper White met eigen bestickering. We zorgen er zo voor dat onze vloot van inmiddels meer dan honderd gelijkaardige MINI’s overal in de omgeving te zien zijn. De vele verpleegkundigen kunnen bovenop de basisuitrusting rekenen op parkeersensoren, een navigatiesysteem, het MINI Visual Boost scherm en 15” zilveren heli-spoke velgen.

Steve Rousseau van House of Talents bevestigt de keuze voor de MINI 3-deurs Hatch: “Het zijn veilige, kwalitatieve wagens die onze kwalitatieve dienstverlening weerspiegelen. Ook helpen ze ons om nieuw talent aan te trekken. De goede service die ons daar bovenop geboden wordt door MINI concessie Dejonckheere, laat ons toe om te focussen op wat wij best kunnen: een optimale zorg verlenen.”

Christophe Dejonckheere van BMW- en MINI-concessie Dejonckheere overhandigde de sleutels van de 51 nieuwe wagens: “Bij Dejonckheere besteden we zelf de grootste ‘zorg’ aan onze klanten en dat moet Care Talents ook kunnen doen. Met de MINI 3-deurs Hatch bieden ze dan ook een heel handige wagen voor de vele verplaatsingen van het verplegend personeel: gemakkelijk te parkeren, een kleine draaicirkel én daar bovenop nog eens leuk om mee te rijden.”
Moederbedrijf House of Talents zelf is dit jaar ook stevig gegroeid. Bovenop de 51 nieuwe MINI’s nam het bedrijf ook nog eens zo’n 50 nieuwe BMW’s in dienst. Het gaat daarbij onder meer over voertuigen uit de BMW 1 Reeks, de BMW 3 Reeks en de BMW X1.


Publicatie datum: 28 oktober 2015